16 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiDruštvoKadrovske promene u Zdravstvenom centru

Kadrovske promene u Zdravstvenom centru

U Vranjskom Zdravstvenom centru od jutros došlo je do značajnih kadrovskih promena po odluci direktora dr Saše Đorđevića.

Reč je o novim kadrovskim rešenjima na dva ključna mesta u Zdravstvenom centru. Snežana Stanković, diplomirana ekonomistkinja razrešena je dužnosti rukovodioca Službe za nemedicinske poslove Zdravstvenog centra Vranje (pravna i finansijska služba) – na ovu funkciju imenuje se Vesna Stojanović, diplomirana pravnica.

Dr Nikola Popović, specijalista pedijatrije razrešen je dužnosti upravnika Opšte bolnice Vranje , a na ovu funkciju imenovana je dr Nataša Stoilјković, specijalistkinja otorinoralingologije dsadašnja pomoćnica direktora.

Imajući u vidu složenu situaciju u Zdravstvenom centru Vranje, s obzirom na organizaciju rada u uslovima kada se rekonstruiše zgrada Opšte bolnice Vranje, a u cilјu bolјeg funkcionisanja Zdravstvenog centra Vranje, kao i pružanja adekvatnih zdravstvenih usluga svojim korisnicima, urađene su kadrovske promene u rukovodstvu Zdravstvenog centra. Rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje zahvalјuje se na dosadašnjoj saradnji i doprinosu Snežani Stanković i dr Nikoli Popoviću – kaže  dr Saše Đorđevića.

Niko od pomenutih nije hteo da dodatno komentariše novonastalu situaciju, niti razloge smena, a novo rukovodstvo ostaje dosledno u tome da menja kadrove u cilju stalnog unapređenja posla. Ovome su prethodile i smene načelnika nekih bolničkih odeljenja.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču