25.4 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoLEON:Naš vlasnik nije uhapšen

LEON:Naš vlasnik nije uhapšen

Iz Leona je danas saopšteno da njihov vlasnik nije uhapšen, tačnije da mera predložena od strane Osnovnog javnog tužilaštva nije usvojena. Oni u saopštenju navode, da svi njihovi objekti rade u skladu sa merama Vlade Srbije.

Saopštenje prenosimo u većem delu:

Svi naši objekti, uključujući i objekat koji je pomenut u tekstu su do sada radili, a i od sada nastavljaju da rade u skladu sa svim važećim propisima i merama donetim od strane Vlade Republike Srbije u cilju zaštite života i zdravlja ljudi za vreme vanrednog stanja, a zbog proglašene pandemije virusa COVID-19.
Obaveštavamo sve cenjene potrošače da svi objekti našeg preduzeća rade nesmetano uz sve preduzete tehničko-higijenske mere koje imaju za cilj visok kvalitet usluga i bezbednost kupovine i proizvoda koji naši kupci imaju tokom 23 godine našeg postojanja. Posebno ukazujemo na činjenicu da je naš objekat – restoran „Leon Food“ zatvoren dana 18.03.2020. godine i da je u istom poslovnom prostoru otvoren maloprodajni objekat pekare u skladu sa svim propisima i da su sve potrebne mere koje su propisane odlukama vlade, a povodom pandemije virusa COVID-19 ispoštovane. Samim tim, neosnovani su navodi da nisu preduzete sve potrebne mere.
Kao društveno-odgovorna kompanija trudimo se da očuvamo svako radno mesto u teškim vremenima za vreme ove pandemije i vanrednog stanja, kao i da kupcima omogućimo širok asortiman pristupačnih i kvalitetnih proizvoda na šta su oni i navikli u dosadašnjoj međusobnoj saradnji. Uveli smo i uslugu dostave proizvoda kao još jednu meru smanjivanja kontakata i samim tim i povećanja bezbednosti potrošača. Pored ovoga, donirali smo 100 paketa sa osnovnim životnim namirnicama Crvenom krstu Vranje namenjenih našim najugroženijim sugrađanima, a zajedno sa partnerima iz Domaćeg Trgovačkog Lanca uplatili smo 8,5 miliona dinara na račun Vlade RS za kupovinu potrebih medicinskih aparata.
Na kraju, ukazujemo i na to da prema našem direktoru i vlasniku nije usvojena nijedna mera u vezi zabrane napuštanja stana ili neka druga mera, da su ovakvi predlozi Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju odbijeni kao neosnovani od strane Osnovnog suda u Vranju i da isti nesmetano i u punom obimu obavlja svoju funkciju.

Buy Me A Coffee

Popularno

Zapalio se automobil na parkingu kod Doma zdravlja

Na parkingu kod Doma zdravlja zapalio se automobil. Ekipe vatrogasaca su brzo stigle na lice mesta i sprečile širenje požara. Za sada nema informacija o...