10.3 C
Vranje
ponedeljak, 5 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoMILAN ILIĆ U GRADSKOJ UPRAVI: Bivši poslanik novi pomoćnik gradonačelnika

MILAN ILIĆ U GRADSKOJ UPRAVI: Bivši poslanik novi pomoćnik gradonačelnika

Milan Ilić poslanik Skupštine u prethodnom sazivu imenovan je pomoćnika gradonačelnika i to za Lokalno privredno – ekonomski razvoj, zaštitu i unapređenje životne sredine i upravljanje projektima.

Kako stoji na sajtu Grada Vranja Milan Ilić je rođen 23.03.1990. u Vranju gde je stekao osnovno i srednje obrazovanje. Radio je u Kancelariji za mlade grada Vranja 2017.godine, kao koordinator projekta „Unapređenje položaja mladih“ za Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Naredne, 2018.godine, radio je u lokalnoj poreskoj administraciji, a u periodu 2019 – 2020. na računovodstvenim poslovima u JP „Vodovod“ Vranje.

Na parlamentarnim izborima u junu 2020.godine izabran je za narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije i ovu funkciju obavlja do avgusta 2022. Inicijator je i koordinator brojnih volonterskih projekata iz oblasti unapređenja položaja mladih i unapređenja i zaštite životne sredine i učesnik više projekata iz oblasti kulture. Oženjen, otac jednog deteta.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

Oduzeta veća količina rezanog duvana

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru