NaslovnaVestiDruštvoPeta škola u humanitarnoj akciji „Da Vukan pobedi“

Peta škola u humanitarnoj akciji „Da Vukan pobedi“

Učenički parlament OŠ „Svetozar Marković“ organizovao je humanitarni turnir u odbojci uz podršku nastavnika Pete škole i Saveza za školski sport Grada Vranja.

Na poziv naših učenica Lene Popović, Jane Antić i Ivane Stojanović odazvale su se OŠ „ Branko Radičević“, OŠ „Dositej Obradović“, OŠ „J.J. Zmaj“. Od srednjih škola priklјučile su se Medicinska škola, Gimnazija „Bora Sanković“, Ekonomska i Tehnička škola. Pridružili su se i humanitarci iz OŠ „Vuk Karadžić“ iz Preševa. Turnir je održan u sali OŠ „Svetozr Marković“.

Utakmice su protekle u sportskom duhu, čak su i nastavnici imali svoju ekipu. Akcija je uspela, svi učesnici su položili ispit humanosti, poslali smo pozitivnu energiju malom Vukanu, a prikuplјeni novac za njegovo lečenje uplatićemo na račun Fondacije Budu human.

Paralelno su učenici mlađih razreda uz pomoć učitelјica realizovali su Uskršnji vašar. U pozitivnoj i drugarskoj atmosferi drugari iz Pete škole još jednom su pokazali solidarnost i humanost.

Učenici su bili nasmejani i srećni jer su prikuplјeni novac opredelili za lečenje malog Vukana.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači