NaslovnaVestiDruštvoPočinje rekonstrukcija paviljskog dela Bolnice

Počinje rekonstrukcija paviljskog dela Bolnice

Gradonačelnik  Vranja dr Slobodan Milenković potpisao je Odluku o dodeli ugovora o rekonstrukciji Bolnice u Vranju sa konzorcijumom izvođača radova, saopštila je Služba za odnose s javnošću Grada vranja.

U narednih deset dana očekujemo početak radova na rekonstrukciji paviljonskog dela Bolnice u Vranju. To je ono što je predsednik Vučić najavio na konferenciji za novinare pre otprilike tri nedelje. Biće izgrađen centralni hol, novi objekat, koji će biti glavni ulaz u rekonstruisanu i obnovljenu Bolnicu – kaže gradonačelnik Milenković.

Gradonačelnik Milenković: počinje rekonstrukcija vranjske Bolnice

Gepostet von Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja am Freitag, 28. August 2020

On je objasnio da će tu će biti smešteni infopult sa polikliničkim i internističkim ambulantama. Planira se i nadogradnja postojećih paviljonskih jedinica, odnosno nadogradnja objekata iznad ortopedskog, urološkog, očnog i internog odeljenja. Rekonstrukcija obuhvata oko 14 hiljada metara kvadratnih prostora, a vrednost ugovora je milijardu i 391 milion dinara.

Milenković je izrazio nadu da će u skladu sa ugovorom, koji predviđa završetak radova za 730 radnih dana, projekat biti završen, čime će Vranje dobiti zaokruženu celinu zdravstvenih objekata.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

VELIKI POŽAR U NASELJU RAŠKA: Gori kuća!

HAPŠENJE ZBOG DROGE: Akcija „Gnev“ u Vranju