Naslovna Vesti Društvo Poklon Apoteke za devojčicu ostavljenu u Porodilištu

Poklon Apoteke za devojčicu ostavljenu u Porodilištu

Rukovodstvo vranjske Apoteke odlučilo je da poseti devojčicu koja je početkom meseca ostavljena u vranjskom Porodilištu i zaposlenima uruči paket neophodnih stvari u prvim mesecima života svake bebe.

Želeli smo da zajedno sa gradom pokažemo da nam je stalo do svakog pacijenta i korisnika, što je moto koji nas vodi u radu od trenutka kako smo krenuli u oporavak Apotekarske ustanove. Spakovali smo pelene, bebi kozmetiku, igračke i druge neophodne sitnice – objašnjava Ivana Kostić direktorka Apotekarske ustanove u Vranju.

U dogovoru sa načelnicom Ginekologije dr Gordanom Đorđević paket će biti uručen u četvrtak , kada će nadležni iz ove ustanove posetiti devojčicu.

Podsećamo da roditelji tek rođene dece dobijaju vaučer od grada u vrednosti od 100 evra, a iz Apoteke naglašavaju da su zbog toga uvećali asortiman robe za najmlađe.

Omogućili smo roditeljima da ukoliko naš asortiman ne zadovoljava njihove potrebe da nam se obrate i da to što žele poručimo – kaže Kostić.

Prosečno 70 porodica na mesečnom nivou iskoristi vaučere koje dobija iz grada.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...
COVID-19

KRIZNI ŠTAB: Vikend poluzatvoren, cvećare rade zbog Zadušnica

SSP: Pet pitanja za direktorku Zdravstvenog centra

policija

Polio tasta benzinom i zapalio ga