2.9 C
Vranje
subota, 3 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPosthumno priznanje dr Vladimiru Stamenkoviću

Posthumno priznanje dr Vladimiru Stamenkoviću

Odbornici skupštine grada doneli su  danas odluku o dodeli najviših gradskih priznanja “31. januar”. Specijalno javno priznanje u vidu diplome sa novčanim iznosom od 100.000 dinara posthumno će biti dodelјeno porodici nedavno preminulog dr Vladimira Stamenkovića, specijaliste urologije, za ostvarene izuzetne rezultate u oblasti zdravstvene zaštite građana Vranja i okoline.

Javno priznanje u vidu diplome sa novčanim iznosom od 50.000 dinara pripalo je Dejanu Antiću, doktoru istorijskih nauka za ostvarene rezultate u oblasti društvenih delatnosti, kao i Bojanu Steviću, državnom sekretaru u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave za doprinos razvoju grada. Javno priznanje u vidu diplome biće dodelјeno  preduzeću „Putevi Srbije“ za doprinos razvoju Vranja i Gradske opštine Vranjska Banja i realizaciji infrastrukturnih projekata, Preduzeću „Credo“ doo Vranje za doprinos u realizaciji infrastrukturnih projekata na teritoriji grada i Pedagoškom fakultetu za unapređenje vaspitno – obrazovne delatnosti.

Najviša gradska priznanja tradicionalno će biti  uručena na svečanoj akademiji 31. januara.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana