8.3 C
Vranje
četvrtak, 8 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoRaspisan javni poziv za sufinansiranje mera energetske efikasnosti

Raspisan javni poziv za sufinansiranje mera energetske efikasnosti

Gradsko veće raspisalo je javni poziv za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stanovima na teritoriji grada Vranja za 2021. godinu.

Pozivom su definisani uslovi prijave odnosno pravo učešća, obavezna dokumentacija, mesto i rok dostavljanja prijava, kriterijumi za izbor projekata, ocenjivanje, utvrđivanje liste i izbor krajnjih korisnika. Za zamenu spoljnih prozora i vrata Grad Vranje i resorno ministarstvo opredeliće tri miliona dinara, a maksimalno učešće po prijavi je 80.000 dinara sa PDV-om, odnosno do 50% ukupne vrednosti radova. Za nabavku i instalaciju kotlova/peći na biomasu biće izdvojeno 1.500,000,00 dinara, a po projektu Grad Vranje i Ministarstvo rudarstva i energetike najviše će izdvojiti do 85.000 dinara sa PDV-om. Kada je reč o nabavci i instalaciji solarnih kolektora biće opredeljeno 399.600,00 dinara. Zainteresovani građani mogu konkurisati isključivo za jednu meru, a rok za podnošenje prijava je 21 dan od dana objavljivanja na zvaničnoj internet stranici i oglasnoj tabli grada Vranja.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 KOMENTAR

1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mirjana
Mirjana
Gost
1 godina pre

Zasto su samo tri stavke u ponudi? Zar izolacija kuce ne spada u EE? Tresla se gora rodio se mis! Odlicno izreklamirano ali nije tako lepo ko sto je predstavljeno. Bravo za nista!

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru