NaslovnaVestiDruštvoRaspisan javni poziv za sufinansiranje mera energetske efikasnosti

Raspisan javni poziv za sufinansiranje mera energetske efikasnosti

Gradsko veće raspisalo je javni poziv za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stanovima na teritoriji grada Vranja za 2021. godinu.

Pozivom su definisani uslovi prijave odnosno pravo učešća, obavezna dokumentacija, mesto i rok dostavljanja prijava, kriterijumi za izbor projekata, ocenjivanje, utvrđivanje liste i izbor krajnjih korisnika. Za zamenu spoljnih prozora i vrata Grad Vranje i resorno ministarstvo opredeliće tri miliona dinara, a maksimalno učešće po prijavi je 80.000 dinara sa PDV-om, odnosno do 50% ukupne vrednosti radova. Za nabavku i instalaciju kotlova/peći na biomasu biće izdvojeno 1.500,000,00 dinara, a po projektu Grad Vranje i Ministarstvo rudarstva i energetike najviše će izdvojiti do 85.000 dinara sa PDV-om. Kada je reč o nabavci i instalaciji solarnih kolektora biće opredeljeno 399.600,00 dinara. Zainteresovani građani mogu konkurisati isključivo za jednu meru, a rok za podnošenje prijava je 21 dan od dana objavljivanja na zvaničnoj internet stranici i oglasnoj tabli grada Vranja.

Buy Me A Coffee

1 KOMENTAR

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Mirjana
Mirjana
Gost
25 days ago

Zasto su samo tri stavke u ponudi? Zar izolacija kuce ne spada u EE? Tresla se gora rodio se mis! Odlicno izreklamirano ali nije tako lepo ko sto je predstavljeno. Bravo za nista!

Popularno

IN MEMORIAM: Dušan Popović  (1928 – 2021)

Dugogodišnji radnik Biblioteke „Bora Stanković“, knjižničar i upravnik, Dušan Popović,  preminuo je  juče u Vranju, posle kraće bolesti u svojoj 93. godini. Kao bibliotečki radnik...

Snimao kuću bivšeg policijskog inspektora

IN MEMORIAM: Dragan Stojanović