5.5 C
Vranje
četvrtak, 2 decembra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoTamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro poznatoj humanoj misiji, stambenog zbrinjavanja onih kojima je pomoć neophodna. Za to vreme devetočlanoj porodici Zlatana Trajkovića (48), zemljoradnika iz Donje Trnce, podno Vražjeg kamena, biće renovirana stara seoska kuća. Zlatan kaže da sa nestrpljenjem očekuje najavljene goste.

Srećan sam, kako neću biti, najviše zbogsedmoro dece koja će sutra imatiuslove za bolji život – kaže Zlatan.

On sa suprugom Jelenom (36) ima sinove Miloša (15), Jovana (14), Savu (12), Petra (devet) i Nemanju (osam), i dve bliznakinje Miljanu i Milu. Ovom činu raduje se i Miljana Zlatković, predsednica opštine Trgovište, neformalni domaćin ovoj televizijskoj ekipi.

Mi u lokalnoj samoupravi smo pomagali ovu porodicu koliko smo mogli u zakonskim okvirima. Na ovaj način, uz pomoć Tamare i njene ekipe, Trajkovići će biti trajno zbrinuti, što me posebno raduje, a mi ćemo i dalje biti uz njih kao što smo kao lokalna samouprava iz svaku porodicu – kaže predsednica Zlatković.

Podsetimo da je 2013. godine, na sličan način, u akciji Blic fondacije „Srce za decu“, u selu Šaince kod Trgovišta, trajno zbrinuta šestočlana porodica Igora Stojićevića iz sela Stajevac.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Saša Stojković – Babačko

U ranim jutarnjim satima u niškom Kliničkom centru, nakon kraće bolesti u Nišu u 58. godini preminuo je vlasnik i glavni i odgovorni urednik...

Epidemiološki presek: Manje obolelih, dvoje preminulih

Zdravstveni centar dobio novi savremeni skener