-4 C
Vranje
sreda, 19 januara, 2022
NaslovnaVestiDruštvoUručeni ključevi jeftinih stanova

Uručeni ključevi jeftinih stanova

U Vranju su danas  ministri Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin, kao i gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković  uručili klјučeve takozvanih jeftinih stanova.

 

Čestitajući uselјenje novim stanarima, podpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je ocenio da je najvažnije da vlast ispunjava svoja obećanja.

Možete da računate da će vam plate biti povećavane svake godine i da ćete moći da isplaćujete svoje stanove, koje su ponuđene po cenama znatno nižim nego tržišnim, jer hoćemo da pokažemo koliko poštujemo to što radite za ovu zemlјu – istakao je Stefanović.

Prisutnima se obratio ministar odbrane Aleksandar Vulin, naglasivši da je Aleksandar Vučić prvi predsednik Srbije koji je pokrenuo plansko, sistematsko i organizovano zbrinjavanje svih pripadnika službi bezbednosti.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je zahvalio Vladi Srbije i predsedniku Vučiću što su izabrali Vranje za izgradnju jeftinih stanova.

Kamen temeljac je pre 13 meseci položio predsednik Aleksandar Vučić, rekavši da je „Srbija krenula uspravna i ponosna u budućnost koju sama gradi“. Stambeni kompleks ove zgrade predstavlja tu budućnost, a mi nastavljamo da gradimo i već na leto počinjemo sa izgradnjom novih pet stambenih jedinica na lokaciji u neposrednoj blizini, ispod škole „Svetozar Marković“ – rekao je Milenković.

On je najavio  na leto početak izgradnje novih pet stambenih jedinica sa još  288 stanova. Iako su bile najavlјene, na svečanosti se nisu pojavile predsednica Vlade Ana Brnabić i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.

Buy Me A Coffee

Popularno

Zgažene ovce kod sela Pavlovac

Kod sela Pavlovac na regionalnom putu, kod skretanja za selo Rataje kako javljaju čitaoci VOM -a desila se saobraćajna nezgoda kada je vozač Golf...

Zgrada Stare Hirurgije u novom ruhu