-7.5 C
Vranje
ponedeljak, 24 januara, 2022
NaslovnaVestiDruštvoVranje čeka izgradnju stadiona

Vranje čeka izgradnju stadiona

Vranje je jedan od šest gradova u kome je u aprilu trebalo da počne izgradnja stadiona  po najvišim svetskim standardima, kapaciteta 8 200 mesta, a čija će izgradnja koštati čak 20 miliona evra.

Lokacija u okviru sportskih terena Hale sportova koju je grad namenio za igradnju stadiona zarasla je u travu i čini se da još uvek nije ništa urađeno što bi ukazivalo na početak izgradnje stadiona.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, kaže  da se nije odustalo od te ideje i da je najverovatnije situacija sa epidemijom korona virusa samo usporila proceduru oko priprema za izgradnju.

Čeka se završetak projekta koji će biti jedinstven za svih šest gradova u Srbiji, čiju izradu finansira UNDP. Mi kao lokalna samouprava lokaciju imovinski rešili i spremni smo da logistički pomognemo celu priču. Prema informacijama kojim raspolžemo projekat je u fazi kontrole sa Kancelarijom za javna ulaganja – kaže Milenković.

Podsećamo da će izgradnju stadiona na prostoru Sportskog centra u Vranju finansirati Kancelarija za upravlјanje javnim ulaganjima.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Dušan Spasić

Čuveni hirurg iz Surdulice dr Dušan Spasić, koji je živeo i radio u Beogradu  preminuo je u svojoj 64.godini života. Rođen je 28. januara...

IN MEMORIAM: Vladimir – Vlada Ranđelović