24.3 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoVredna donacija Zdravstvenom centru: Kompletno opremljena vozila vrednosti 12,5 miliona dinara

Vredna donacija Zdravstvenom centru: Kompletno opremljena vozila vrednosti 12,5 miliona dinara

Vranjski Zdravstveni centar dobio je vrednu donaciju u vidu dva kompletno opremljena vozila koja pacijentima omogućuju bezbedan transport, svu potrebnu neophodnu pomoć u slučaju potrebe, za košićenje u gradu, ali i pri transportu ka kliničkim centrima. Vrednost donacije je 12,5 miliona dinara, a donator je  Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Ovo je veliki pomak u vezi sa obnovom voznog parka Zdravstvenog centra Vranje uz apsolutnu podršku Ministarstva što ukazuje na to da je naša zdravstvena ustanova zaista regionalni centar, u pravom smislu te reči.  U našem voznom parku imamo 7 vozila sa preko million pređenih kilometara, ostala vozila sa preko 450 hijada pređenih kilometara, ova donacija će značajno rešiti probleme prevoza pacijenata, ali tu nije kraj, nastavićemo sa  obnovom voznog parka i za razliku od ranije, kada su donacije bile sa strane, ova vozila je obezbedila država i resorno ministarstvo.

Đorđević je u obraćanju novinarima istakao i da se  rekonstrukcija Bolnice odvija kako treba, te da je 10 miliona dinara  izdvojeno za opremanje i adaptaciju prostora, za novi skener i sada je samo tehničko pitanje, kada će on krenuti sa radom. Opremanje Bolnice takođe ide utvrđenom dinamikom, aplicirano je za novu opremu ali i za nove kadrove i to je ono što je najvažnije za naše pacijente.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači