20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoZorana Mihajlović: Dogovoreni konkretni projekti u Vranju

Zorana Mihajlović: Dogovoreni konkretni projekti u Vranju

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, rekla je posle sastanka sa predstavnicima lokalnih samouprava iz Pčinjskog okruga da je razvoj lokalnih samouprava jednako važan kao i realizacija velikih infrastrukturnih projekata.

Na današnjem sastanku dogovorili smo konkretne projekte koji će biti urađeni u narednom periodu. U Vranju će „Putevi Srbije“ raditi presvlačenje asfalta na dve petlјe, trotoar na alternativnom putu ka Vranjskoj Banji, kao i sanaciju tri klizišta u Vranju. Takođe, razgovaraćemo kako da se finansira uređivanje šetališta u Vranju, za koje je lokalna samouprava uradila projekat, rekla je Mihajlovićeva posle sastanka u kampu “Koridora Srbije” u mestu Kržince, u opštini Vladičin Han, gde je privremeno izmešteno Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je da su na sastanku dogovoreni projekti koji će biti realizovani u toku 2019. i zahvalio potpredsednici Vlade na dosadašnjim ulaganjima u infrastrukturu u gradu.

Ministarka Mihajlović je najavila i da  će se u Vranjskoj Banji raditi oko 500 metara trotoara, što će uraditi „Putevi Srbije“.

Dragan Sentić, predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, rekao je u obraćanju ministarki da zahvaljujući  njenim čestim dolascima građani na jugu Srbije osećaju se ravnopravnim sa građanima u svim drugim delovima Srbije”, rekao je Sentić.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači