13.8 C
Vranje
utorak, 24 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoČlanovi Srpske napredne stranke donirali igračke

Članovi Srpske napredne stranke donirali igračke

Članovi Srpske napredne stranke (SNS), tačnije Unije žena, Saveta za kulturu i Saveta za prosvetu donirali su veliku količinu igračaka za akciju „Igračka za svako dete“.

Ivana Tasić direktorica Centra za  razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, koji je partner  u  ovoj akciji koju organizuje Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost, kaže da joj je drago što su i predstavnici političkih partija pomogli ovu veliku akciju.

Drago mi je što su svi ljudi iz grada osetili potrebu da masovno učestvuju u ovoj akciji. Prikupljena je ogromna količina igračaka koja će tokom decembra biti uručena institucijama koje bave decom, tako da bi privremeni boravak mališana, bilo da su u Bolnici, Centru za migrante ili u Sigurnoj kući, prošao u okruženju kakvom zaslužuje svako dete – kaže Tasićeva.

Organizatori akcije  se  zahvaljuju  na donaciji koja je od velikog značaja za ovu akciju.

Podsećamo da je akcija počela 17. septembra i da su je podržali brojni pojedinci, preduzeća i ustanove.

Prvvi korisnici koji će dobitii igračke su iz vranjskog „Maštolenda“, zatim će igračke biti uručene Bolnici i 18. decembra na Međunarodni dan migranata igračke će dobiti deca koja se nalaze u Centru za prihvat migranata u Vranju.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...

Trgovište bez struje