-4 C
Vranje
sreda, 19 januara, 2022
NaslovnaVestiDruštvoZorana Mihajlović: Vranje je primer kako može da funkcioniše jedna lokalna samouprava

Zorana Mihajlović: Vranje je primer kako može da funkcioniše jedna lokalna samouprava

Ministarka Zorana Mihajlovi prisustvovala je  početku radova na izgradnji postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Vranju. Ona je istakla da će 2021. godine Vranje biti kompletno uređeno u oblasti komunalne infarstrukture, te da je ovaj grad primer kako može da funkcioniše jedna lokalna samouprava.

Počastvovana sam što sam danas ovde i što će danas početi radovi na izgradnji postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. U komunalnu infrastrukturu ukupno se ulaže 32 miliona evra, kako u vodosnabdevanje, tako i u prikupljanje i prečišćavanje otpadnih voda – rekla je između ostalog ministarka mihajlović.

Početak radova na izgradnji postrojenja u Ćukovcu

Ministarka Zorana Mihajlović

Gepostet von VOM am Montag, 10. Februar 2020

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković istakao je da je ovo veliki kapitalni projekat za grad Vranje, koji se realizuje uz pomoć i podršku Vlade Republike Srbije i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Na ovaj način, ostvarujemo cilj koji se realizuje kroz nacionalni investicioni plan, iniciran od strane predsednika Aleksandra Vučića, da svako domaćinstvo, svako selo ima uređenu komunalnu infrastrukturu, kao i asfaltiranu saobraćajnicu – rekao je gradonačelnik, koji se zahvalio resornom ministarstvu i potpredsednici Vlade na podršci.

Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković

Gepostet von VOM am Montag, 10. Februar 2020

Ministarka Zorana Mihajlović je pre ovog događaja obišla  stanove koji se grade za pripadnike snaga bezbednosti.

Ona je navela da pre godinu dana nije bilo ničega, sada je tu zgrada sa stanovima koji se uređuju. Iznela je očekivanja da će  krajem marta biti uručeni prvi ključevi stanova za bezbednjake. U Vranju se gradi 186 stanova, a bilo je preko 200 prijava.

Buy Me A Coffee

Popularno

Zgažene ovce kod sela Pavlovac

Kod sela Pavlovac na regionalnom putu, kod skretanja za selo Rataje kako javljaju čitaoci VOM -a desila se saobraćajna nezgoda kada je vozač Golf...

Zgrada Stare Hirurgije u novom ruhu