14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiHronikaDevojka koja je bila za volanom Golf - a koji je sleteo...

Devojka koja je bila za volanom Golf – a koji je sleteo u Moravu vozila sa probnom dozvolom

U saopštenju Višeg javnog tužilaštva, iznose se detalji saobraćajne nesreće u kojoj je jedna devojka izgubila zživot a za drugom se traga.

Saoptenje prenosimo u celini:

Više javno tužilaštvo u Vranju, oglasilo se saopštenjem za javnost u kome se navodi da je danas u ranim jutarnjim časovima oko 4 sata na putu Vladičin Han – Predejane, došlo do teške saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovale četiri osobe ženskog pola. U Tužilaštvu kažu da je do nezgode došlo usled sletanja vozila marke „Golf 5“ sa mosta u reku Južna Morava. Prema prvim podacima sa uviđaja dve osobe su sa telesnim povredama čija se težina utvrđuje u Zdravsvenom centru Vranje, pri čemu je jedna osoba bez znakova života pronađena u koritu reke,a za jednom osobom se traga.Napominjemo da je osoba koja je upravljalja vozilom posedovala probnu dozvolu. OJT u Vladičinom Hanu zajedno sa Višim javnim tužilastvom u Vranju, preduzima sve radnje i mere na utvrđivanju okolnosti nastanka saobraćajne nesreće. Vise detalja bice saopšteno nakon preduzetih radnji.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču