NaslovnaVestiHronikaSuspendovan komunalni policajac koji je dilovao marihuanu

Suspendovan komunalni policajac koji je dilovao marihuanu

Nakon hapšenja jednog od pripadnika Odeljenja Komunalne policije,saopštenjem za javnost danas se oglasio načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović.

Saopštenje prenosimo u celini:

Kao što je već poznato, u petak uveče lišen je slobode D. M. pripadnik Odeljenja komunalne policije u Vranju, zbog postojanja opravdane sumnje da je vršio prodaju psihoaktivnih supstanci. Odmah po dobijanju zvaničnog izveštaja od nadležnih organa, osumnjičenom komunalnom policajcu, u skladu sa svojim ovlašćenjima, izrekao sam meru udaljenja sa rada i on je suspendovan. Kao načelnik Gradske uprave, izražavam najoštriju osudu ovog sramnog čina i najavljujem sprovođenje najstrožijih mera unutrašnje kontrole i odgovarajućih organizacionih promena. Gradska uprava i gradsko rukovodstvo, ograđuju se od ovakvih postupaka pojedinaca i u ovom slučaju pružamo punu podršku Višem javnom tužilaštvu, koje predano i odgovorno radi svoj posao. Ove stvari ne mogu i ne smeju da ostanu nekažnjene”, navodi se u saopštenju načelnika Gradske uprave Dušana Aritonovića.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

Ko to tamo peva na vranjski način