NaslovnaVestiHronikaVojislav Stojanović - Vojča brutalno tučen do smrti

Vojislav Stojanović – Vojča brutalno tučen do smrti

Vojislav Stojanović – Vojča iz naselja Balinovac kod Vranja brutalno je tučen do smrti pokazuju rezultati obdukcije dostavljeni Višem javnom tužilaštvu.

Nјegovo telo je pronađeno 26. marta u dvorištu kuće gde je stanovao iako se prvobitno mislilo da je pao i preminuo, mrtvozornik je uočio povrede koje su ukazivale na nasilnu smrt.

Obdukcija je pokazala da je smrt nasilna i nastupila je neposredno usled višestrukih preloma lobanje sa nagnječenjima,preloma rebara sa nagnječenjem pluća, mnogostrukih krvnih podliva i drugih, koje su nanete više puta dejstvom tupine mehaničkog oruđa, i u trenutku nastanka su predstavlјale tešku telesnu povredu opasnu po život, koja se završila smrtnim ishodom – kažu u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Istog dana kada je leš pronađen, policija je brzom intervencijom došla do osumnjičenog Igora Šabanovića (26) koji je priveden i na saslušanju je priznao krivično delo.

 

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...

Na Urgentnom skoro duplo više pregleda nego inače