NaslovnaVestiKulturaPREMIJERA GOSPOĐE MINISTARKE: Smeh i gorak ukus u ustima

PREMIJERA GOSPOĐE MINISTARKE: Smeh i gorak ukus u ustima

Željno isčekivana premjera predstave „Gospođa ministarka“ vranjskog teatra, vratila je ceo ansambl na scenu i smeh na lice vranjske publike koja kako se juče čulo, iako izaziva gorak ukus u ustima jer neizbežno podseća na stvarnost, paralelno sa tim izaziva  i salve smeha.

Poznati reditelj Vladimir Lazić opravdao je svoju reputaciju da od glumaca može izvući najbolje, što se sinoć videlo na sceni. Uloge pažljivo podeljene uspele su da ovu predstavu učine savršenom do te mere da je publika bez daha pratila predstavu koja se po prvi put izvodi sa ozbiljnim primesama mjuzikla.

Ulogu čuvene Živke ministarke glumica Žetica Dejanović odigrala je brilijantno. Iako se pre predstave čulo da mišljenje da je Žetica još uvek mlada za jednu ovakvu ulogu pokazalo se da joj je i te kako dorasla.

Vrlo aktivna predstava gde gluma traje bukvalno od početka do kraja, ge svaki glumac daje svoj maksimum, gde publika sa puno pažnje posmatra svaki lik konačno je novoj sceni teatra dala puni sjaj.

Da je predstava, koja je urađena u do sada neviđenom žanovrovskom poduhvat ispunila očekivanja publike svedoči i gromoglasni aplauz na kraju, ali i tradicionalno razmenjivanje utisaka nakon predstave u foajeu Pozorišta, jer saglasni su ljubitelji teatarske umetnosti da nam ova predstava i te kako pokazuje da i danas  živimo u vremenu ministarki i rodbina, kao u Nušićevom vremenu.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači