NaslovnaVestiDruštvoNajboljim studentima po 20 000 iz Gradske uprave

Najboljim studentima po 20 000 iz Gradske uprave

Gradski većnici usvojili su na današnjoj sednici odluku o raspisivanju poziva za dodelu nagrada uspešnim studentima i on će biti objavljen na zvaničnoj internet stranici Grada Vranja, u ponedeljak 8. oktobra.

Prema rečima članice Gradskog veća Zorice Jović, rok za podnošenje prijava je 15 dana, a visina nagrade iznosi 20.000 dinara, a novac je iz budžeta izdvojen za ukupno 30 studenata.

Opšti uslovi za ostvarivanje prava na finansijsku nagradu propisuju da su podnosioci zahteva redovni studenti visokoškolske ustanove, da su redovni studenti od 3. do 6. godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija ili studenti master studija, da su prvi put upisali odgovarajuću godinu i da nisu obnovili ni jednu godinu studija, da je prosečna ocena tokom dosadašnjih studija najmanje 9.25, kao i da imaju prebivalište na teritoriji Grada Vranja”, rekla je Jovićeva, na konferenciji nakon gradskog veća.

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom podnose se Odeljenju za društvenu delatnost, Odseku za obrazovanje, sa naznakom za Komisiju za prijem, pregled i sastavljanje rang liste učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima.

Prijave se nadležnom Odeljenju, odnosno Odseku, podnose preko pisarnice Gradske uprave Grada Vranja. Informacije i prijava na konkurs mogu se dobiti na šalteru broj 1 Gradske uprave ili na broj telefona: 017/421 627.

Ovo je druga godina za redom da grad finansijski nagrađuje najuspešnije studente.

Podsećamo da su iz budžeta izdvojena sredstva i za sve prvake sa teritorije grada u iznosu od po 5 000 dinara.

Buy Me A Coffee

Popularno

NESTALA ŽENA IZ OKOLINE TRGOVIŠTA: Policija i tužilaštvo rade na slučaju,...

Mlađa žena (identitet poznat redakciji) nestala je 22. juna, napustivši svoj dom 22. juna, da bi njen suprug slučaj policiji prijavio 23. On je...