2.9 C
Vranje
subota, 3 decembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaDemokrate osudile napad na visokog funkcionera SNS

Demokrate osudile napad na visokog funkcionera SNS

Vranjske demokrate osudile su danas popode napad na funkcionera SNS Gorana Đorđevića. Oni napominju u saopštenju da je nasilje nedopustivo.

Saopštenje u celini možete pročitati u nastavku:

Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju najoštrije osuđuje jučerašnji napad na Gorana Đorđevića, generalnog sekretara Gradskog odbora Srpske napredne stranke i na njegovu porodicu. Nedopustivo je i bez opravdanja nasilјe pod bilo kojim izgovorom. Državni organi, policija i pravosuđe, treba da rade svoj posao i ne dozvole da se ovakvi događaji ponavlјaju. Nažalost, nije ovaj napad jedini, već je samo još jedan u nizu: nakon napada na Borka Stefanovića u Kruševcu, Strahinju Ćirića u Negotinu…

Upravo zbog toga očekujemo brzu i efikasnu reakciju policije, tužilaštva i sudstva, jer Vranje, kao i cela Srbija, mora biti mesto u kome će se živeti normalno, bez straha, kojoj god političkoj opciji da se pripada ili ne pripada. Govor mržnje i zapalјiva retorika u medijima tome svakako ne doprinose, već podgrevaju mržnju i nasilјe.

Demokratska stranka je oduvek protiv nasilјa i uzimanja pravde u svoje ruke. Tako će i ostati, bilo da je reč o pristalicama, članovima ili političkim protivnicima. Aršini moraju biti isti.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana