31.6 C
Vranje
sreda, 25 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaDemokrate osudile napad na visokog funkcionera SNS

Demokrate osudile napad na visokog funkcionera SNS

Vranjske demokrate osudile su danas popode napad na funkcionera SNS Gorana Đorđevića. Oni napominju u saopštenju da je nasilje nedopustivo.

Saopštenje u celini možete pročitati u nastavku:

Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju najoštrije osuđuje jučerašnji napad na Gorana Đorđevića, generalnog sekretara Gradskog odbora Srpske napredne stranke i na njegovu porodicu. Nedopustivo je i bez opravdanja nasilјe pod bilo kojim izgovorom. Državni organi, policija i pravosuđe, treba da rade svoj posao i ne dozvole da se ovakvi događaji ponavlјaju. Nažalost, nije ovaj napad jedini, već je samo još jedan u nizu: nakon napada na Borka Stefanovića u Kruševcu, Strahinju Ćirića u Negotinu…

Upravo zbog toga očekujemo brzu i efikasnu reakciju policije, tužilaštva i sudstva, jer Vranje, kao i cela Srbija, mora biti mesto u kome će se živeti normalno, bez straha, kojoj god političkoj opciji da se pripada ili ne pripada. Govor mržnje i zapalјiva retorika u medijima tome svakako ne doprinose, već podgrevaju mržnju i nasilјe.

Demokratska stranka je oduvek protiv nasilјa i uzimanja pravde u svoje ruke. Tako će i ostati, bilo da je reč o pristalicama, članovima ili političkim protivnicima. Aršini moraju biti isti.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...