NaslovnaPolitikaIZBORI 2022DRAGAN ANTIĆ - RECKO: Ja sam član samo jedne stranke i uvek...

DRAGAN ANTIĆ – RECKO: Ja sam član samo jedne stranke i uvek ću glasati samo za Vučića

Nakon skandala o kome je za VOM govorio advokat Dragan Nikolić, Dragan Antić – Recko, kaže da jeste bio u prostorijama stranke Zavetnici, ali da nije davao svoj potpis jer kako kaže on je „sa svima dobar“, ali jedino za SNS glasa.

Uprkos brojnim spekulacijama, ja sam u politiku ušao zbog Aleksandra Vučića i to je jedina stranka za koju glasam. Dobar sam prijatelj sa svim gradskim političarima i svratio sam do Dragana Nikolića sinoć, ali samo na ćevape – tvrdi Dragan Antić za VOM.

On kaže da je „dobar“ i sa Draganom Miloševićem i sa ljudima iz BEV -a, ali to ne znači da ih politički podržava. Njegov izbor je SNS i uprkos problemima koje ima sa gradskom vlađću on ne odustaje od podrške naprednjacima.

Ja imam problem  sa par čoveka, ali SNS je moja prva i jedina stranka i dok glasam glasaću samo za Aleksandra Vučića – kaže Antić.

Podsećamo da je Dragan Nikolić – Nika jutros izjavio da je došlo do „skandala“ prilikom prikupljanja potpisa sinoć u prostorijama stranke Zavetnici.

DRAGAN NIKOLIĆ NIKA: Skandalozno opstruiranje prikupljanja potpisa

 

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači