19.9 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaPolitikaIZBORI 2022Prvi čovek SNS -a u opštini Surdulica Igor Kostić ponudio svoju ostavku

Prvi čovek SNS -a u opštini Surdulica Igor Kostić ponudio svoju ostavku

Igor Kostić jedan od poverenika opštinskog odbora SNS u Surdulici  na sastanku lokalnog odbora zbog izbornog poraza, zbog izbornih rezultata ponudio je svojim stranačkim saborcima iz opštinskog odbora ostavku potvrđeno je VOM -u.

S obzirom da je SPS  osvojio  11 posto više glasova od naprednjaka Kostić je prvi naprednjak koji nije ignosrisao ovu činjenicu, već je kako su nam ispričali članovi opštinskog odbora izašao pred svoje lјude sa ostavkom.

Sam Igor Kostić kada smo ga kontaktirali oko ovog pitanja nije želeo da iznosi detalje sa sastanka ali nije negirao da je “njegova ostavka bila na stolu”.

Kao neko ko je na čelu odbora smatram svojom obavezom, da članovima, simpatizerima i prijatelјima kažem da osećam određenu odgovornost zbog izbornih rezultata. Surduličani su podržali Aleksandra Vučića, kao predsedničkog kandidata, ali što se tiče parlamentarnih izbora SPS osvojio znatno više glasova i to su činjenice zbog kojih sam spreman da se povuče – priča Kostić.

On ne krije da su se ozbiljno posvetili analizom izbornih rezultata, da je na sastanku bilo reči i o nekim internim problelima i da se o njima nije ćutalo već su stavljeni u prvi plan.

Ipak, ne krije da je na sastanku bilo reči i o drugim “internim” problemima, te da su oni stavlјeni u prvi plan.

Igor Kostić jedan od dvojice poverenika SNS -a u Surdulici. Drugi je Nemanja Gligorijević, ali se on bukvalno kako pričaju naši sagovornici nije ni pojavljivao u stranci mesecima. Poverenici mesnih odbora su podžali Kostića i rekli da je dao svoj maksimum i složni su u tome da treba u buduće raditi drugačije na jačanju stranačkih kapaciteta.

Podsećamo da je opštinski odbor SNS -a, raspušten sredinom 2021. godine, kada su Kostić i Gligorijević imenovani za poverenike.

Raspušten opštinski odbor SNS u Surdulici

U Surdulici je lista Aleksandra Vučića na parlamentarnim izborima osvojila 37, 58 procenta, dok je lista Ivice Dačića osvojila 48, 78 posto.

SURDULICA: Glasao Igor Kostić

Buy Me A Coffee

1 KOMENTAR

1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Дејан
Дејан
Gost
1 mesec pre

Сурдулица има два повереника у општинском одбору СНС, значи Костић није први човек СНСа у Сурдулици и узурпирао је место те други повереник због перформанса Костића није ни могао да ради ишта, оставка треба да се поднесе оном ко је поставио повереника, а не распуштено општинском одбору.

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...