24.3 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaMinistar Krkobabić u Poljanici

Ministar Krkobabić u Poljanici

Ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić obišao je danas Poljanicu, a u selu Vlase naglasio da je u Srbiji formirano blizu 350 zadruga, od čega je država pomogla oko 100 zadruga.

To znači da motiv osnivanja velikog broja zadruga nije bila isključivo pomoć države već vera ljudi da mogu da se udruže i da udruženi nešto urade“, izjavio je Krkobabić prilikom obilaska zadruge „Poljanica Trejd“.

On je istakao da je država odobrila nešto manje od šest miliona dinara bespovratnih sredstava kako bi zadruga „Poljanica Trejd“ izgradila hladnjaču i sušaru za voće, povrće i lekovito bilje.

On je u Vlasu obišao mesnu zajednicu i poštu i razgovarao sa meštanima o problemima sa kojima se suočavaju, a koje bi država mogla da rešava.

Krkobabić je danas posetio i pogon „Jumka“ u Golemom selu koji prozvodi uniforme za Vojsku Srbije i druge proizvode namenske industrije.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...