24.9 C
Vranje
subota, 1 oktobra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaMUP: U policiji zadržano sedmoro vozača

MUP: U policiji zadržano sedmoro vozača

Saobraćajna policija Policijske uprave u Vranju, tokom novogodišnjih praznika, zadržala je sedmoro vozača, šestoro koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednogkoji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Patrola je u Vranju iz saobraćaja isklјučila dvoje vozača starosti 46 i 43 godine koji su upravlјali automobilima marke „opel“ sa više od 2 promila alkohola u organizmu.

Takođe u gradu su zaustavlјeni vozač „opela“ (29) koji je vozio sa 1,40 promila alkohola u organizmu i vozač „mercedesa“ (28) koji je automobilom upravlјao pod dejstvom kanabisa.

Saobraćajna policija u Trgovištu zaustavila je muškarca (31) iz okoline ovog mesta koji je bez vozačke dozvole vozio „folksvagen“ sa 3,09 promila alkohola u organizmu, dok je u Surdulici zatečen muškarac (22) koji je upravlјao „citroenom“ sa 1,60 promila.

U Bujanovcu je iz saobraćaja isklјučen vozač „opela“ (33) koji je upravlјao automobilom sa 1,46 promila alkohola u organizmu.

Protiv vozača su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Tijani iz Vranja je potrebna naša pomoć

Miholjski susreti sela u Katunu