-10.7 C
Vranje
subota, 22 januara, 2022
NaslovnaVestiPolitikaMUP: U policiji zadržano sedmoro vozača

MUP: U policiji zadržano sedmoro vozača

Saobraćajna policija Policijske uprave u Vranju, tokom novogodišnjih praznika, zadržala je sedmoro vozača, šestoro koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednogkoji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Patrola je u Vranju iz saobraćaja isklјučila dvoje vozača starosti 46 i 43 godine koji su upravlјali automobilima marke „opel“ sa više od 2 promila alkohola u organizmu.

Takođe u gradu su zaustavlјeni vozač „opela“ (29) koji je vozio sa 1,40 promila alkohola u organizmu i vozač „mercedesa“ (28) koji je automobilom upravlјao pod dejstvom kanabisa.

Saobraćajna policija u Trgovištu zaustavila je muškarca (31) iz okoline ovog mesta koji je bez vozačke dozvole vozio „folksvagen“ sa 3,09 promila alkohola u organizmu, dok je u Surdulici zatečen muškarac (22) koji je upravlјao „citroenom“ sa 1,60 promila.

U Bujanovcu je iz saobraćaja isklјučen vozač „opela“ (33) koji je upravlјao automobilom sa 1,46 promila alkohola u organizmu.

Protiv vozača su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Dušan Spasić

Čuveni hirurg iz Surdulice dr Dušan Spasić, koji je živeo i radio u Beogradu  preminuo je u svojoj 64.godini života. Rođen je 28. januara...

IN MEMORIAM: Branimir Bane Nedeljković

Zgažene ovce kod sela Pavlovac

IN MEMORIAM: Vladimir – Vlada Ranđelović