17.1 C
Vranje
nedelja, 3 jula, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSN: Batinaši iz SNS - pretukli predsednika i potpredsednika GO Narodne stranke

SN: Batinaši iz SNS – pretukli predsednika i potpredsednika GO Narodne stranke

Narodna stranka oglasila se saopštenjem u kome navodi da su „batinaši“ iz SNS -a, danas  pretukli predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Vranje Đorđa Ristića i potpredsednika Dragana Pavlovića, koji je i odbornik u Skupštini grada Vranja.

U ovom trenutku jasno je da je režim počeo fizički da se razračunava sa neistomišljenicima. Pavlović i ja smo krenuli u prostorije naše Narodne stranke i ispred samog ulaza čuli smo vulgarna dobacivanja i minut nakon toga četvorica članova SNS-a koje poznajemo su nas napala“, kaže Ristić.

Ristić dodaje da ga je jedan od članova SNS-a držao dok su ostala trojica tukla odbornika Pavlovića, a zatim i njega. On ističe da su članovi SNS-a nastavili sa uvredama čak i nakon dolaska policije.

Incident je usledio nakon saopštenja Narodne stranke u kome je Ristić ukazao da je skandalozno što je prostor Doma kulture Vranje izdat na korišćenje Srpskoj naprednoj stranci i ocenio da to predstavlja „uzurpaciju gradskih prostorija u stranačke svrhe“.

Odgovor Srpske napredne stranke, u nedostatku objašnjenja, bio je fizički nasrtaj na članove Narodne stranke.

Srpska napredna stranka svoju masovnost očigledno pokazuje time što mnoštvo njihovih članova fizički nasrne na jednog ili dvojicu neistomišljenika, ali mi ćemo, bez obzira na to nastaviti da ukazujemo na sve što na štetu građana Vranja radi SNS , kaže Ristić.

Narodna stranka poziva nadležne organe da u najkraćem mogućem roku procesuiraju nasilnike iz Srpske napredne stranke i poziva Vučićev režim da se odrekne nasilja u političkom delovanju, a građane Srbije da se na vreme odupru diktaturi, stoji na kraju saopštenja.

Buy Me A Coffee

Popularno

MURAL KOJI JE PODELIO VRANJE: Ne sudi već čovek budi

Čini mi se godinama već slušam ideju veterana da Vranje dobije mural posvećen ruskom dobrovoljcu Albertu Andijevu. Čula sam sledeće komentare “Muka mi je...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači