13.8 C
Vranje
utorak, 24 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSNS: 1200 Vranjanaca pozdravilo Putina u Beogradu

SNS: 1200 Vranjanaca pozdravilo Putina u Beogradu

Povodom posete predsednika Rusije Vladimira putina Srbije, saopštenjem koje je potpisao Slaviša Bulatoić oglasio se gradski odbor Srpsle napredne strane (SNS) u Vranju. U saopštenju se navodi da su i Vranjanci, njih 1200, prisustvovali ovom skupu u Beogradu , kako bi podržali predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pozdravili ruskog predsednika.

Juče je Srbije bila ponosna, jer smo pokazali svetu da imamo predsednika, koji je odgovornom politikom, omogućio da u Srbiju ponovo dolaze najvažniji i najjači svetski državnici.  Pokazali smo koliko je važno da Srbija ostane slobodna i nezavisna zemlјa, koja sama odlučuje o svojoj sudbini. Poseta predsednika Putina sigurno je još jedan trijumf međunarodne politike našeg predsednika Vučića koji je uspeo da za Srbiju obezbedi važnu ulogu i veliko poštovanje u međunarodnoj zajednici  –  stoji u saopštenju.

Na kraju saopštenja koje potpisuje Bulatović navodi se da preko 400 ljudi iz Vranja nije moglo da krene  put Beograda  zbog ogromnog interesovanja za odlazak  kako iz Pčinjskog okruga tako iz cele Srbije.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...