12 C
Vranje
subota, 23 oktobra, 2021
NaslovnaVestiPolitikaSNS: SSP plasira još jednu kontradiktornu priču

SNS: SSP plasira još jednu kontradiktornu priču

Nakon saopštenja Stranke slobode i pravde (SSP) u kome je navedeno da ne postoje nikakve aktivnosti za decu i mlade  oglasio se gradski odbor Srpske napredne stranke, saoštenjem za javnost gde u svom maniru odgovaraju opoziciji.

Saopštenje prenosimo u celini:

Još jedna kontradiktorna priča od strane sveznajućih. Navodite da nema nikakvih aktivnosti u letnjem periodu za decu i omladinu, a u istom tekstu da rade škola tenisa i škola plivanja na bazenima. Razumemo neinformisanost, ali ne i neznanje. Da vas podsetimo, jer vrlo brzo zaboravlјate neke činjenice. Do 2016. godine, kada su pojedinci iz vaših redova bili u lokalnoj vlasti, za školski sport izdvajano je tri puta manje sredstava nego danas. I vi ste se drznuli da govorite o podršci deci i omladini!Da li znate koliko je od te iste 2016. godine urađeno dečjih igrališta, teretana na otvorenom, sportskih terena, atletskih staza, preuređenih i uređenih bazena? Znate, ali vama je važno da stičete jeftine političke poene. Ili ste i neinformisani, što je nedopustivo ukoliko pretendujete da se ozbilјno bavite politikom?Podsećamo vas da je ovo rukovodstvo počev od 2016.godine, za učenike iz porodica slabijeg materijalnog stanja, organizovalo letovanje u Crnoj Gori. Takođe, od 2017. godine, po prvi put se realizuje projekat „Sport u škole”, u okviru koga je na godišnjem nivou uklјučeno od 500 do 600 dece uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Ovaj program je besplatan za decu, sredstva obezbeđuje lokalna samouprava. Da li ovo znate ili ste opet neinformisani?Predstoji period organizacije letnjih turnira u malom fudbalu, na kojima se nadmeće na stotine sportista, rekreativaca i profesionalaca. Tu su i deca i mladi koji prate, učestvuju i edukuju se. Okrenite se oko sebe i malo bolјe pogledajte.  Nemojte da vas zaslepi mržnja prema rukovodstvu grada i da opet budete neinformisani.Nastavite da pratite rad gradonačelnika, ali ostavite na miru njegovu decu. U suprotnom dokazujete da vam ništa nije sveto i da decu grubo zloupotreblјavate u političke svrhe.  Deca su deca i ne treba ih deliti na gradonačelnikovu i nečiju drugu. To je nepravedno i nehumano i u suprotnosti sa evropskim standardima, na koje se često pozivate samo na papiru.Jasno nam je da u trku za vlast, političke stranke ulaze konkretnim programom i predlozima, o kojima nismo još ništa čuli od vas. Nećemo ni skoro, jer su potrebni dobro znanje i dobra informisanost.

Buy Me A Coffee

Popularno

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro...