NaslovnaVestiPolitikaSRS: Zašto još uvek nisu postavljeni ležeći policajci u Francuskoj ulici

SRS: Zašto još uvek nisu postavljeni ležeći policajci u Francuskoj ulici

Gradski odbor Srpske radikalne stranke (SRS) u Vranju obratio se saopštenjem za javnost u kome se otvoreno obraćaju gradonačelniku Vranja dr Slobodanu Milenkoviću, jer su kako kažu pre nekoliko meseci podneli prvi zahtev, da se postave ležeći policajci u Francuskoj ulici. S obzirom na to da nisu dobili odgovor, podneli su  ponovo danas još jedan.

Saopštenje prenosimo u celini:

Gospodine gradonačelniče,

Pre nekoliko meseci, obratili smo Vam se sa zahtevom da gradska vlast na čijem ste čelu postavi ležeće policajce u Francuskoj ulici u Vranju. Preciznije, zatražili smo od Vas da se ležeći policijaci postave u delu ulice između raskrsnice Partizanskog puta sa Francuskom ulicom, do raskrsnice Francuske ulice sa Nehruovom ulicom i ulicom Rodolјuba Čolakovića.

Nažalost, Vaša vlast nije postavila ležeće policajce u pomenutoj ulici. Očigledno, Vašu vlast ne interesuju problemi sa kojima se suočavaju stanovnici ovih ulica. Pitamo Vas, da li je potrebno da se dogodi neka nesreća pa da vi reagujete?!

Nama je neshvatlјivo da u gradskom budžetu nema novca za postavlјanje bar tri ležeća policajca i obeležavanje pešačkih prelaza.

Takođe, podsećamo Vas da je u toku letnji raspust i da je sada pravo vreme da se ovaj posao uspešno privede kraju, a ne da se čeka početak školske godine. Trebalo bi da Vam je poznato da je reč o veoma prometnoj ulici u Vranju. Napominjemo Vam da ćemo, mi, srpski radikali, neprekidno insistirati na rešavanju ovog problema. Mi nemamo nameru da ćutimo o problemu koji se tiče života naših sugrađana. Mi, srpski radikali, bili smo i ostali jedini glas „običnih“ lјudi. Ako mi ne progovorimo o ovakvim problemima, neće niko drugi.

Ne moramo Vam napominjati da Vas građani ovog grada plaćaju da rešavate njihove svakodnevne probleme. To je minimum aktivnosti koji Vi možete preduzeti kako biste sačuvali živote svojih sugrađana. Valјda toliko zaslužuju stanovnici ovih ulica koji uredno plaćaju porez na imovinu i brojne druge dažbine.

 

Buy Me A Coffee

Popularno

Još jedan lekar iz Vranja izgubio bitku sa koronavirusom

U nedelju 12. septembra  u Kovid bolnici u Kruševcu od posledica koronavirusa preminuo je dr Dragan Stevanović - Bone, saopšteno je iz vranjskog Zdravstvenog...

IN MEMORIAM: Dušan Popović  (1928 – 2021)