10.4 C
Vranje
subota, 23 oktobra, 2021
NaslovnaVestiPolitikaSSP: Pitanja bez odgovora za gradonačelnika Vranja

SSP: Pitanja bez odgovora za gradonačelnika Vranja

Stranka slobode i pravde (SSP) uputila je novi niz pitanja gradonačelniku Vranja dr Slobodanu Milenkoviću. Kako se navodi u saopštenju iako nema odgovora oni će i dalje nastaviti sa postavljanjem pitanja.
Gradonačelnik, kao prvi čovek grada, u obavezi je da se prema svim građanima ponaša isto, i da komunicira sa njima. Izgleda da tu definiciju gradonačelnik Grada Vranja još uvek nije stigao da nauči. Zbog toga nas i ne  čudi da mesecima ne odgovara ni na jedno naše postavljeno pitanje.
Ali mi nećemo odustati od postavljanja pitanja,  na  koja će se jednog dana  morati odgovoriti a taj dan je sve bliži.
Idemo: 
1.Gradonačelniče, da li je tačno da se na ime supruga, jedne vaše bliske rođake koju ste zaposlili u Vašem drugom mandatu u svom kabinetu, vodi stambena zgrada koja se gradi u blizini gradske uprave i pozorišta „Bora Stanković“?
2.Da li i kakve veze Vi imate u svemu tome?
3.Da li je to razlog Vašeg sukoba sa članom gradskog veća Protićem, koji je bio Vaš predlog pre dva meseca za to mesto i koji je Vaš kućni prijatelj?
4.Da li je to glavni razlog što ste baš „zainteresovani“ za GUP (generalni urbanistički plan) i što taj dokument izaziva toliko kontroverzi?
5.Jako puno priče je bilo o sličnosti fasade na Vašoj kući i zgradi pozorišta, da li je slučajnost da se pomenuta zgrada zida baš u vreme kad ste „završili rekonstrukciju“ gradskog parka za koji niko ne veruje da je koštala više od  milion evra?
6.Da li je tačno da se na prizemlju pomenute zgrade gde su predviđeni lokali (poslovni prostor)  priprema otvaranje poliklinike ?
7.Da li ste zbog toga ušli u sukob sa prijateljem koji je takođe jedan od ljudi koji se bavi zidanjem zgrada?
Ovo su  pitanja koja zanimaju sve građane, koji jako teško žive, koji nemaju radno mesto, koji se kažnjavaju za parkiranje ispred svojih kuća, koji pokušavaju da se izbore za svoju egzistenciju ali i za egzistenciju svoje dece.
Građani su siti slogana“za VAŠU decu“. Kada će na red doći i deca čiji roditelji nisu funkcioneri SNSa?

Buy Me A Coffee

Popularno

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro...