25.4 C
Vranje
utorak, 17 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSSP Vranje: Nadležne službe ne čiste sneg i led sa puteva i...

SSP Vranje: Nadležne službe ne čiste sneg i led sa puteva i trotoara

Gradski odbor stranke Slobode i pravde (SSP) oglasio se danas saopštenjem za javnost u kome navode da nadležne službe ne čiste sneg i led sa puteva i trotoara.

Saopštenje prenosimo u celini:

Saobraćajnice i trotari u Vranju su potpuno pokriveni snegom i ledom. Građani Vranja plaćaju privatnom preduzeću „Saba Belča“ 36 miliona za zimsko održavanje trotara i puteva, ali su trotari i putevi krcati snegom. S druge strane imamo situaciju gde komunalna policija naplaćuje kazne preduzetnicima zato što na trotoari ispred njihovih lokala nisu temeljno očišćeni, a zanemaruje ogromnu količinu snega i leda ispred doma zdravlja i učestale saobraćajne nesreće, koje su posledica neočišćenih puteva.Jedina dobra vest za građane Vranja je ta da je ovo poslednja zima u kojoj će imati neočišćene ulice, trotoare, prilaze selima, jer će ova vlast već 4. aprila biti prošlost koje se nećemo rado sećati.

Buy Me A Coffee

Popularno

Novinar VOM – a Bratislav Čukić osvojio prvu nagradu na...

Bratislav Čukić novinar - saradnik našeg portala osvojio je po odluci žirija prvu nagradu na novinarskom konkursu „Za bolji svet“ koji je pokrenula kompanija...

Pronađen leš na pruzi u mestu Đelinci