NaslovnaVestiServisne informacijeDeo Vranja i Vranjske Banje bez vode zbog radova

Deo Vranja i Vranjske Banje bez vode zbog radova

Zbog radova i havarija u više vranjskih ulica, kao i u delu Vranjske Banje potrošači su od jutros bez vode. Iz gradskog Vodovoda mole za strpljenje i poručuju da će radovi biti završeni u najkraćem mogućem roku.

Zbog radova na prespakanju stare sa novom vodovodnom mrežom u ulici Branislava Stoiljkovića, bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici u ulici Sretena Jovanovića i delu ulice Braće Veljković, do završetka radova.

Zbog radova na sanaciji havarije u ulici Sutjeskinoj kod broja 55, bez vode će biti potrošači u delu Sutjeskine ulice od Otona Župančića do Kralja Milana, takođe do završetka radova.I u Kolubarkoj ulici se radi na izradi priključaka, pa su i potrošači ove ulice bez vode.

Zbog radova na sanaciji havarije u naselju Gramađe u Vranjskoj Banji, bez vode će biti potrošači u pomenutom naselju, do završetka radova. Radovi će biti, kako kažu u gradskom Vodovodu  završeni u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

J.P. „Vodovod“ Vranje preporučuje korisnicima da po nestanku vode, a po normalizaciji odosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dušan Popović  (1928 – 2021)

Dugogodišnji radnik Biblioteke „Bora Stanković“, knjižničar i upravnik, Dušan Popović,  preminuo je  juče u Vranju, posle kraće bolesti u svojoj 93. godini. Kao bibliotečki radnik...

Snimao kuću bivšeg policijskog inspektora

IN MEMORIAM: Dragan Stojanović