6 C
Vranje
utorak, 29 novembra, 2022
NaslovnaVestiServisne informacijeDeo Vranja i Vranjske Banje bez vode zbog radova

Deo Vranja i Vranjske Banje bez vode zbog radova

Zbog radova i havarija u više vranjskih ulica, kao i u delu Vranjske Banje potrošači su od jutros bez vode. Iz gradskog Vodovoda mole za strpljenje i poručuju da će radovi biti završeni u najkraćem mogućem roku.

Zbog radova na prespakanju stare sa novom vodovodnom mrežom u ulici Branislava Stoiljkovića, bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici u ulici Sretena Jovanovića i delu ulice Braće Veljković, do završetka radova.

Zbog radova na sanaciji havarije u ulici Sutjeskinoj kod broja 55, bez vode će biti potrošači u delu Sutjeskine ulice od Otona Župančića do Kralja Milana, takođe do završetka radova.I u Kolubarkoj ulici se radi na izradi priključaka, pa su i potrošači ove ulice bez vode.

Zbog radova na sanaciji havarije u naselju Gramađe u Vranjskoj Banji, bez vode će biti potrošači u pomenutom naselju, do završetka radova. Radovi će biti, kako kažu u gradskom Vodovodu  završeni u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

J.P. „Vodovod“ Vranje preporučuje korisnicima da po nestanku vode, a po normalizaciji odosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru