NaslovnaVestiServisne informacijeGradski Vodovod: Nekoliko ulica bez vode zbog radova

Gradski Vodovod: Nekoliko ulica bez vode zbog radova

Gradski Vodovod saopštio je jutros da će zbog radova bez vode biti stanovnici Pržarske ulice i okoline kao i Kajmakčalanske i okolnih ulica, sve do završetka radova, nije precizirano do kada će trajati radovi.

Zbog radova na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži u ulici Pržarskoj na raskrsnici sa ulicom Poljanačkoj, bez vode su potrošači u pomenutim i okolnim ulicama, do završetka radova.

Zbog radova na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži u ulici Kajmakčelanskoj, bez vode će ostati potrošači u pomenutoj u ulicama Petra Kočića, La Martinova, Hilandarska, Maksima Gorkog, takođe do do završetka radova.

„Vodovod“ Vranje preporučuje korisnicima da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.

Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

Ko to tamo peva na vranjski način