3.2 C
Vranje
subota, 26 novembra, 2022
NaslovnaVestiServisne informacijeVAŽNO: Potrošači u desetak gradskih ulica danas bez vode

VAŽNO: Potrošači u desetak gradskih ulica danas bez vode

Potrošači u većem broju ulica u Vranju danas će uglavnom zbog radova na sanaciji havarija biti bez vode saopšteno je jutros iz gradskog Vodovoda.

Zbog radova na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži u ulici Doktor Kopše,bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici do završetka radova. Isti razlog ostavio je bez vode i potrošače u ulici Crnotravskoj.

Na sanaciji havarije radiće se i u ulici Kneza Miloša na uglu sa ulicom Zmaj Jove, bez vode će biti potrošači u pomenutim ulicama i ulicama, Narodnog heroja, Filipa Klјajića, Filipa Višnjića, Majora Gavrilovića, Sarajevska i okolne ulice, do završetka radova.

Iz gradskog Vodovoda mole potrošače za razumevanje i strplјenje, jer će radovi će biti završeni u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Preporučujse se korisnicima da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.

Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavlјene intervencije nije preporučlјivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga