25.4 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaCMTDOVeliko interesovanje za akciju "Igračka za svako dete"

Veliko interesovanje za akciju „Igračka za svako dete“

Prikupljanje polovnih i novih igračaka u akciji “Igračka za svako dete”, izazvalo je veliko interesovanje Vranjanaca, koji svakodnevno donose igračke u Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite.

Direktorica Centra podseća da ukoliko -neko od donaora sa teritorije grada želi da donira igračke, a nije u mogućnosti da ih dostavi može se javiti na broj telefona 017/ 432 996, kako bi bio rganizovan prevoz.

Podsećamo da je reč o novoj akciji  Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, koja se realizuje u saradnji  sa Centrom za razvoj lokalnih usluga socijalne zastite i uz podršku Grada.

Prema rečima Jelene Stojković,predsednice upravnog odbora CMTDO deo igračaka biće doniran Dečjem odeljenju vranjske Bolnice, deo Dnevnom boravku za decu ometenu u razvoju i Sigurnoj kući. Igračke će dobiti i mališani iz Centra za prihvat izbeglica u Vranju kao i nekoliko socijalno ugroženih  porodica, na osnovu podataka Centra za socijalni rad

Buy Me A Coffee

Popularno

Zapalio se automobil na parkingu kod Doma zdravlja

Na parkingu kod Doma zdravlja zapalio se automobil. Ekipe vatrogasaca su brzo stigle na lice mesta i sprečile širenje požara. Za sada nema informacija o...