NaslovnaMigracijeOdlaže se izložba "Priča o ženi"

Odlaže se izložba „Priča o ženi“

Otvaranje izložbe fotografija “Priča o ženi”, planirano za 2. jul, odlaže se do momenta kada situacija sa virusom Covid 19 bude stabilnija.

Zbog ozbiljnosti situacije vezane za pandemiju izazvanu virusom Covid-19 i obaveze da se, kao građani/ke i predstavnici Agencije UN-a ponašamo odgovorno, obaveštavam vas da će otvaranje izložbe planirano za 02. jul 2020. godine u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju, biti pomereno do momenta kada se budu stvorili uslovi za bezbedno okupljanje – rekla je Milica Anđelković Jovanović iz IOM – a.

Podsećamo da planirana izložba fotografija nastalih tokom aprila i maja 2020.godine i vanrednog stanja zbog Kovid-19 epidemije, u vranjskom Centru za prihvat migranata koje na poseban i jedinstven način pričaju o ženi, predstavlja svojevrsni umetnički beg od stvarnosti za 80 žena i devojčica iz Avganistana, Irana, Iraka i Sirije.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...
COVID-19

16 pozitivnih na koronavirus u Pčinjskom okrugu