18.8 C
Vranje
četvrtak, 30 juna, 2022
NaslovnaMoj ljubimacXI Međunarodna izložba pasa svih rasa biće održana 1.maja

XI Međunarodna izložba pasa svih rasa biće održana 1.maja

XI Međunarodna izložba pasa svih rasa biće održana 1.maja na prostoru sportsko rekreativnog centra, potvrđeno je danas VOM -u u u organizacionom odboru ovog sportskog događaja.

Rok za prijavljivanje učesnika je do 27.aprila putem online prijave na Facebook stranici Kinološko društvo Švrća.

Sudijski žiri je sastavljen od međunarodnih sudija iz Slovačke, Slovenije, Makedonije i Srbije. Prvi put od postojanja kinološko društvo samostalno finansijski organizuje izložbu, Obezbeđen je bogat nagradni fond u vidu uvoznih pehara i vrhunske hrane za pse. Generalni sponzor izložbe je firma MJ TRADE DOO iz Niša, a finansijsku pomoć pružili brojni privrednici i udruženja, iz Vranja, Grdelice, Leskovca i Niša – kaže predsednik Konološkog društva “Švrća”, Mića Mladenović.

Prema njegovim rečima do sada su učešće prijavili izlagači iz Poljske, Rusije, Gruzije, Slovenije, BIH, Crne Gore, Bugarske, Severne Makedonije, Grčke i naravno iz Srbije.

Najveći broj prijava očekujemo u narednih nedelju dana. Kinološko društvo se priključuje borbi koju vode Vranjanci i Srbija za malog Vukana – kaže Mladenović.

Dogovoreno je da na sam dan izložbe bude organizovano prikupljanje novca za njegovo lečenje

 

Buy Me A Coffee

Popularno

NESTALA ŽENA IZ OKOLINE TRGOVIŠTA: Policija i tužilaštvo rade na slučaju,...

Mlađa žena (identitet poznat redakciji) nestala je 22. juna, napustivši svoj dom 22. juna, da bi njen suprug slučaj policiji prijavio 23. On je...