15.4 C
Vranje
sreda, 28 septembra, 2022
NaslovnaRelax kutakITPronađite vaš Android telefon

Pronađite vaš Android telefon

U svetu tehnologije mobilni telefoni i tableti su najpoželjnija – i najprodavanija roba. Takođe, svaki od naših uređaja sadrži na stotine, pa i hiljade slika, video klipova i drugih privatnih podataka. A šta ako izgubite vaš uređaj?

Google se odavno setio ovog problema, te nudi Android korisnicima prilično jednostavan način da telefon lociraju i što lakše nađu. U vašem Web pretraživaču posetite ‘Google Find my Device’ stranicu, ili preuzmete istoimenu aplikaciju sa Play Store prodavnice. Nakon toga se ulogujte vašim Google nalogom, i tada možete videti lokaciju, mapu i podatke o vašem Android uređaju.

Takođe, možete videti i druge Android uređaje (ako ih imate više na jednom Google nalogu), poslati poruku uređaju ili uključiti zvučni alarm.

Ova opcija može biti veoma korisna u slučaju da izgubite vaš uređaj, naročito imajući u vidu predstojeća letovanja i odmore.

Ivan Trajković

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju