8.3 C
Vranje
petak, 9 decembra, 2022
NaslovnaRelax kutakITTwiter pobedio TV stanice

Twiter pobedio TV stanice

Isključi TV, uključi mozak, Ili barem uključi Twitter. Ništa bolje od informacija i vesti sa leve i sa desne strane, iz zemlje, a bogami i iz inostranstva.

Budimo realni Internet i YouTube su odavno po popularnosti preskočili sve TV stanice. I domaće, a i strane.

Da se razumemo, nisu beskonačne reprize serija, filmova i emisija naš izum i strane TV kuće repriziraju reprize repriza do iznemoglosti. Kažem opet, internet je odavno pobedio i lokalne, a i globalne televizije.

Taj smartfon koji imaš u ruke,pa lepo instaliraš Twitter (pošto Facebook i Instagram imaš sigurno 200%), napraviš nalog za manje od jednog minuta.

A Twitter da se cenzuriše ne može, a nije da nisu mnogi pokušavali, i kompanije i države. Pa ti odmah bude jasno i ko i kako, i gde i zašto. Ono, nije da je Twitter istina od slova do slova, ali sa druge steane ni Twitter nije Instagram pa da se kače selfiji, a nije ni Facebook pa da vidiš da li je strina pravila ajvar.

Dakle – TV isključi, ionako su samo rijatiji na programu, što politički, što ovi drugi. I ako nemaš smartfon, imaš Twitter i na kompjuteru. Besplatno. A i ako nemaš internet, uvek ima neki komšija koji ne ume da stavi šifru na WiFi.  Kad već piješ kafu u kafiću, baci pogled na tvitove. Ne moraš da pišeš, dovoljno je da pročitaš. I da razmisliš.

A od viška glava (skoro) nikad ne boli.

Ivan Trajković

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana