14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaRelax kutakUspešan sportski vikend za Vranjske maratonce

Uspešan sportski vikend za Vranjske maratonce

Minuli vikend je još jedna uspešan vikend za Vranjske maratonce koji su u subotu i nedelju nastupili na čak tri trke.

U subotu je na trci od 10 kilometara na Ceru, Kristijan Stošić zauzeo treće mesto, dok u nedelju na maratonu Plavi krug u Beogradu trčali su Kristijan Stošić i Saša Ćuković. Kristijan je osvojio prvo mesto i ujedno postavio novi rekord staze dok je Saša stigao 15-ti i osvojio visoko mesto sa novim ličnim rekordom od 3,28 minuta i na taj način popravio za čak 22 minuta.

Iz ovog kluba kažu da je ipak, najveći utisak ovog vikenda učešće  članova Sanje Nakić i Antić Miloša na polumaratonu u Bejrutu u Libanu. Prvi Bejrutski maraton održan je 2003. godine a na današnjem šestaestom po redu učestvovalo je preko 5,000 učesnika.
Miloš Antić, inače sportski direktor kluba kaže da mu je bila čast da predstavlja Vranje i Vranjske maratonce na svom tridesetom polumaratonu  i da je sa trke poneo lepe utiske i uživao u razgledanju grada tokom trke. Pohvalio je organizatore trke i nada se da će još jednom ponoviti učešće u Libanu.
Naredna trka za naš klub je za dve nedelje u Prilepu.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču