8.3 C
Vranje
petak, 9 decembra, 2022
NaslovnaRelax kutakUspešan sportski vikend za Vranjske maratonce

Uspešan sportski vikend za Vranjske maratonce

Minuli vikend je još jedna uspešan vikend za Vranjske maratonce koji su u subotu i nedelju nastupili na čak tri trke.

U subotu je na trci od 10 kilometara na Ceru, Kristijan Stošić zauzeo treće mesto, dok u nedelju na maratonu Plavi krug u Beogradu trčali su Kristijan Stošić i Saša Ćuković. Kristijan je osvojio prvo mesto i ujedno postavio novi rekord staze dok je Saša stigao 15-ti i osvojio visoko mesto sa novim ličnim rekordom od 3,28 minuta i na taj način popravio za čak 22 minuta.

Iz ovog kluba kažu da je ipak, najveći utisak ovog vikenda učešće  članova Sanje Nakić i Antić Miloša na polumaratonu u Bejrutu u Libanu. Prvi Bejrutski maraton održan je 2003. godine a na današnjem šestaestom po redu učestvovalo je preko 5,000 učesnika.
Miloš Antić, inače sportski direktor kluba kaže da mu je bila čast da predstavlja Vranje i Vranjske maratonce na svom tridesetom polumaratonu  i da je sa trke poneo lepe utiske i uživao u razgledanju grada tokom trke. Pohvalio je organizatore trke i nada se da će još jednom ponoviti učešće u Libanu.
Naredna trka za naš klub je za dve nedelje u Prilepu.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana