13.7 C
Vranje
petak, 7 oktobra, 2022
NaslovnaRelax kutakVranjski maratonci treći na Beogradskom maratonu

Vranjski maratonci treći na Beogradskom maratonu

Na Drugom beogradskom polumaratonu koji je održan u nedelju u okviru koga su bile održane trke na 21 i 10 kilometara  Atletski klub Vranjski maratonci je nastupio sa devet takmičara, od toga 8 takmičara u muškoj konkurenciji i jedna takmičarska u ženskoj konkurenciji. Svi takmičari su istrčali trku od 21 kilometar odnosno polumaraton.
Najviše uspeha ostvario je pobednik beogradskog maratona Kristijan Stošić koji je stigao treći u generalnom plasmanu, odmah iza pobednika kenijca Stenlija Kipruta i srpkog reprezentativca Darka Živanovića.
Plasmanom medju prva tri takmičara i osvojenim postoljem Kristijan Stošić je potvrdio svoju dobru formu i nastavio da na dobar način promoviše naš grad i AK Vranjski maratonci.
Ovim putem bih želeo da se zahvalim gradu Vranju na podršci i svemu što su učinili za nas kao i Kavim Jedinstvu koji nam pomaže na trkama – ističe Stošić.
Pored njega i ostali takmičari su uspešno završili trku kao i jedina dama medju njima Aleksandra Kržalić koja je nakon osvojenog četvrtog mesta na Vranjskom polumaratonu nastavila sa dobrim rezultatima.
Naredna dva vikenda naši atletičari nastupiće na trci u Skoplju, Kumanovu i Solunu.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Mladić iz Vranja oduzeo sebi život

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević