Naslovna Vesti COVID -19 Intenzivna kontrola poštovanja epidemioloških mera

Intenzivna kontrola poštovanja epidemioloških mera

Predstavnici nadležnih službi nastavljaju kontrolu poštovanja epidemioloških mera u ugostiteljskim i trgovinskim objektima, na celoj teritoriji Grada, čija delatnost podrazumeva okupljanje većeg broja ljudi, saopšteno je iz Gradske uprave.
Ove aktivnosti biće nastavljene i tokom vikenda i predstojećeg praznika. Kontrola će biti sprovedena i na pijačnim prostorima, u vaspitno-obrazovnim ustanovama i kod svih poslodavaca u čijim objektima se obavlja delatnost koja podrazumeva okupljanje većeg broja ljudi, a koji su važećim odlukama i uredbama Republike Srbije ranije dobili jasna uputstva o načinu poslovanja tokom trajanja epidemije.
Imajući u vidu povećanje broja novozaraženih lica virusom Covid 19, Gradski štab za vanredne situacije apeluju na građane, preduzetnike, privrednike i vlasnike objekata, da poštuju sve propisane epidemiološke mere kako bi se očuvali životi građana, kao i celokupni zdravstveni sistem koji je pod velikim opterećenjem.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji

OVO JE SARIN UBICA: Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

Ubio se Marjan Stamenković ubica Sare Asanović