Naslovna Vesti COVID -19 Revakcinacija u Sporskoj hali i po pozivu

Revakcinacija u Sporskoj hali i po pozivu

Građani Vranja koji ovih dana treba da se revakcinišu dobiće poziv u kome će biti preciziran termin. Dr Aleksandar Stajić član gradskog veća zadužen za zdravstvo pojašnjava za VOM da od utorka, 9. februara građani treba da se javljaju u zakazanom terminu, ali isključivo u Sportskoj hali koja je pripremljena za revakcinaciju.

Ukoliko se desi iz nekog razloga da poziv ne stigne, a građani u kartonu koji su dobili prilikom vakcinacije prvom dozom imaju  zakazan termin revakcinacije oni svakako treba da se jave u Hali sportova i biće uneti u sistem na licu mesta i moći će da obave revakcinaciju – kaže dr Aleksandar Stajić.

Prva vakcina će se i dalje primati na punktovima u okviru zdravstvenih ustanova. Iz Štaba za vanredne situacije naglašavaju da je prioritet svih prioriteta za imunizaciju prijavljivanje preko e – Uprave. To svakako važi samo za prvu dozu vakcije, za revakcinaciju nije potrebno naknadno se prijavljivati.

Foto: P. Mladenović

Vakcinacija u Sportskoj hali vršiće se u periodu od 8 do 18 sati.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji