NaslovnaVestiCOVID -19Ukinuta vanredna situacija na celoj teritoriji grada Vranja

Ukinuta vanredna situacija na celoj teritoriji grada Vranja

Na današnjem zasedanju Gradskog štaba za vanredne situacije ukinuta je vanredna situacija na celoj teritoriji grada Vranja.
Odluka je doneta na osnovu procene stepena ugroženosti stanovništva od zarazne bolesti COVID-19, a u skladu sa izveštajima Zavoda za javno zdravlje i Zdravstvenog centra u Vranju. Tom prilikom, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković istakao je da uprkos popuštanju mera građani moraju biti disciplinovani i poštovati propisane epidemijske mere.
Gradonačelnik Milenković, koji je presedavao sednicom pozvao je sve građane da se vakcinišu, jer imunizacija je jedina zaštita od širenja koronavirusa i način za zaustavljanje pandemije. One je apelovao da bez obzira na ukidanje vanredne situacije, građani i dalje budu odgovorni prema sebi i drugima.
Na sednici je doneta i Odluka kojom se nalaže Odeljenju za inspekcijske poslove Gradske uprave i Odeljenju komunalne milicije da u skladu sa važećim merama Vlade Republike Srbije nastave sa redovnom kontrolom poštovanja preventivnih mera zaštite od virusa COVID-19. Takođe, donet je i zaključak kojim se apeluje na sve građane da  i dalje poštuju sve preventivne mere zaštite, a posebno mere lične zaštite i poštovanje propisane fizičke distance.

Buy Me A Coffee

Popularno

ANA BRNABIĆ: Geox ima ogromne probleme, ali nemam konkretnu informaciju da...

Premijerka Ana Brnabić na kraju svoje dvodnevne posete Pčinjskom okrugu odgovarajući na pitanje novinara našeg portala dotakla se i teme Geoxa, ali ne dajući...
Vranjska Banja

Vranjska Banja dobija petlju

Noćno kupanje na bazenu „Jumka“

Novi investitor umesto Geoxa ili pogon Teklasa?