NaslovnaVestiCOVID -19Vladika Pahomije upućen na lečenje u Beogradu

Vladika Pahomije upućen na lečenje u Beogradu

Vladika vranjski Pahomije, kod koga je potvrđen koronavirus, upućen je na lečenje u KBC “ Dr Dragiša Mišović“. Eparhija vranjska potvrdila je danas u saopštenju saznanja VOM -a, o bolesti vladike Pahomija i oglasila se saopštenjem za javnost koje prenosimo u celini.

Obaveštavamo vernike da je kod Nјegovog Preosveštenstva Episkopa vranjskog G. Pahomija potvrđeno prisustvo virusa Kovid-19. Episkop se testirao u ponedelјak 08.02.2020. godine sa lakšom kliničkom slikom i nije bilo potrebe za hospitalizacijom nego je ostao u kućnoj izolaciji. Radi mera predostrožnosti i dalјeg lečenja Episkop je upućen u Beograd u bolnicu KBC „Dr Dragiše Mišovića“ na praćenje i ispitivanje.Zahvalјujemo se lekarskom osoblјu i drugim dobroželatelјima koji brinu o zdravlјu našeg Episkopa. O      romeni zdravstvenog stanja našeg arhipastira javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Buy Me A Coffee

Popularno

Na Urgentnom skoro duplo više pregleda nego inače

Na Urgentnom odeljenju vranjske bolnice minulog vikenda obavljeno je čak 220 pregleda, što je skoro duplo više od prosečnog broja pacijenata koji zatraže pomoć. Lekari...

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus