Naslovna Vesti COVID -19 Vladika Pahomije upućen na lečenje u Beogradu

Vladika Pahomije upućen na lečenje u Beogradu

Vladika vranjski Pahomije, kod koga je potvrđen koronavirus, upućen je na lečenje u KBC “ Dr Dragiša Mišović“. Eparhija vranjska potvrdila je danas u saopštenju saznanja VOM -a, o bolesti vladike Pahomija i oglasila se saopštenjem za javnost koje prenosimo u celini.

Obaveštavamo vernike da je kod Nјegovog Preosveštenstva Episkopa vranjskog G. Pahomija potvrđeno prisustvo virusa Kovid-19. Episkop se testirao u ponedelјak 08.02.2020. godine sa lakšom kliničkom slikom i nije bilo potrebe za hospitalizacijom nego je ostao u kućnoj izolaciji. Radi mera predostrožnosti i dalјeg lečenja Episkop je upućen u Beograd u bolnicu KBC „Dr Dragiše Mišovića“ na praćenje i ispitivanje.Zahvalјujemo se lekarskom osoblјu i drugim dobroželatelјima koji brinu o zdravlјu našeg Episkopa. O      romeni zdravstvenog stanja našeg arhipastira javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji

OVO JE SARIN UBICA: Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

Ubio se Marjan Stamenković ubica Sare Asanović