20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDobrovoljni davaoci krvi uz malog Vukana

Dobrovoljni davaoci krvi uz malog Vukana

Humanitarno udruženje „koce zauvek“, uputilo je apel svim dobrovoljnim davaocima krvi da se pridruže akciji prikupljanja sredstava za lečenje malog Vukana.

Njihov apel prenosimo u celini:

Poštovani dobrovoljni davaoci krvi, članovi HU,, KOCE ZAUVEK,, i svi dobrovoljni davaoci krvi Vranja i Pčinjskog okruga , pozivamo Vas dan nam se pridružite na Bazaru za Vukana koji će se održati dana 16.04.2022. godine, u vremenu od 08,00 do 16,00 časova. Kao ljudi i osvedočeni humanisti imamo potrebu da damo doprinos akciji koja je podigla grad na noge, kako bi se prikupio novac za lečenje malog Vukana i zbog toga Vas pozivamo  da se okupimo u Vranju u pešačkoj  zoni, u što većem broju.

Mali Vukan, je mali leptirić, star svega sedam meseci, i njegova mala i nejaka krilca nisu u mogućnosti, da tog malog leptirića podignu u visine života i da odleprša kao zdravo dete u svet odraslih.

Njega je opaka bolest, SMA, rano osujetila u let prema životu. Za tog leptirića postoji veoma skup lek koji ga može vinuti u visine, a na nama je da udruženim snagama pomognemo da Vukan primi najskuplju terapiju na svetu.

Zbog toga je neophodno da nas bude sto više, da naše malo, bude mnogo za leptirića Vukana, a ni jedan doprinos nije mali.

Unapred se zahvaljujemo svima koji će nam se pridružiti, a oni koji su sprečeni, da svoj izostanak opravdaju samo jednom SMS porukom na 3030 sa pozivom na broj 1239.

VAŠE HU,, KOCE ZAUVEK,,

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači