7.1 C
Vranje
utorak, 26 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoAlfa Plam svome gradu: Nove košarkaške table za dečji teren

Alfa Plam svome gradu: Nove košarkaške table za dečji teren

Košarkaške table na igralištu u naselju Ledena stena u Vranju često su bile na meti vandala. Kompanija Alfa Plam u dogovoru sa rukovodstvom grada zameniće košarkaške table do kraja nedelje i time omogućiti deci i mladima da i dalje koriste ovaj košarkaški teren.

Prema rečima gradskog većnika zaduženog za sport, Nenada Đorđevića, ovaj gest Alfa Plama pokazuje da svi koji žive  i rade u Vranju mogu doprineti da deca iz ovog grada rastu u boljem okruženju.

Ja verujem da je ovo samo početak saradnje po ovom pitanju. Hvala ljudima iz Alfa plama koji su pokazali da imaju sluha za neke naizgled nevažne stvari, ali sa druge strane nekome bitne. Verujem da će i druge kompanije poželeti da daju neki svoj doprinos – kaže Đorđević.

On dodaje da će dve nove table biti uskoro postavljene i podseća da je grad u više navrata uređivao ovaj košarkaški teren, ali da su vandali stalno lomili table.

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...