24.3 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoBLIŽI SE KRAJU REKONSTRUKCIJA VRTIĆA: U toku radovi na unutrašnjem uređenju

BLIŽI SE KRAJU REKONSTRUKCIJA VRTIĆA: U toku radovi na unutrašnjem uređenju

Radovi na rekonstrukciji i poboljšanju energetske efikasnosti vrtića „Dečja radost“ u ulici Kneza Miloša, se bliže kraju, nije još uvek poznato kada će to biti, ali kako je za VOM rekla pomoćnica gradonačelnika Vranja Zorica Jović u toku su unutrašnji radovi na uređenju i roditelji će svakako biti blagovremeno obavešteni.

Datum završetka radova na tabli je promenjen, tako da sada stoji 18. maj ove godine, što ne znači da se tada može očekivati otvaranje, jer su u toku i druge procedure vezane za nabavke.

U svakom slučaju jedan od najstarijih vrtića, čija rekonstrukcija je planirano da bude završena do kraja marta, zaista izgleda mnogo drugačije. Zamenjena je stolarija, uređeno grejanje i  sanacija krova, a mislilo se i na uređenje dvorišta gde je pokošena trava.

Lepu sliku projekta u završnoj fazi remeti po svemu sudeći ljudski nemar. Naime, oni koji su bili zaduženi za košenje i čiđćenje dvorišta vrtića svesu pobacali na trotoar preko ograde.

 

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...