18.8 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoĐorđević tvrdi da uprava Dinama ne želi dogovor

Đorđević tvrdi da uprava Dinama ne želi dogovor

Nenad Đorđević, većnik za sport nakon današnjeg protesta fudbalera Dinama rekao je na konferenciji za novinare da uprava Dinama ne želi dogovor.

U obraćanju medijima on je istakao da je rukovodstvo grada, na čelu sa gradonačelnikom dr Slobodanom Milenkovićem, bilo spremno da razgovora sa predstavnicima vranjskog prvoligaša.

Delegacija FK „Dinamo“ se nije pojavila iako je u više navrata izražena spremnost da se sedne za sto i razgovara. Podsetiću da je za finasiranje sportskih organizacija sa teritorije grada Vranja opredeljeno 50 miliona dinara, a da je FK „Dinamo“ dobio maksimalno predviđeni iznos od 20 odsto, odnosno 10 miliona dinara. Želim da istaknem da čelnici kluba nisu dostavili usklađeni plan realizacije godišnjeg programa sa visinom dodeljenih sredstava, niti dokaz da će obezbediti razliku između odobrenih i potrebnih sredstava – rekao je Đorđević.

On je na kraju zaključio da je grad od početka nezadovoljstva predstavnika tima vranjskih fudbalera  pokazao dobru namera da se razreše problemi, ali uprkos pozivima gradonačelnika druga strana nije izrazila spremnost za razgovor.

Buy Me A Coffee

Popularno

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako...

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u...