25.4 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoDogovorena saradnja portala VOM i KumanovoNews

Dogovorena saradnja portala VOM i KumanovoNews

Urednici portala Vranjski online magazin i KumanovoNews, dogovorili su danas saradnju kako bi čitaoci iz ova dva grada na Jugu Srbije i u Severnoj Makedoniji bili što bolje informisani.

Dogovor o saradnji je postignut na obostrano zadovoljstvo i prvenstveno u interesu čitalaca, ali i poslovnih partnera koji žele da svoje biznise predstave u susednim zemljama.

Nama je zadovoljstvo, što smo na neki način postali partneri sa eminentnim portalom kakav je Kumanovo news. Ovo je početak saradnje, koju smo zajedno osmislili ali pozivamo čitaoce oba portala da na našim stranicama na društvenim mrežama, pišu i predlažu koje su to teme koje bi voleli da obrađujemo – kaže Ivan Mladenović glavni i odgovorni urednik VOM -a.

Sličnog je stava i Suzana Nikolić, glavna i odgovorna urednica portala KumanovoNews koji radi već 11 godina.

Izvesno je da postoji interesovanje čitalaca, koji su prijateljskim i rodbinskim vezama povezani i često se posećuju. Mi smo izveštavali i na srpskom jeziku i svakako postoje teme koje su uslovno rečeno „zajedničke“ i kojima ćemo se u buduće baviti – kaže Suzana Nikolić.

Ovo je prvi put da dva portala iz susednih zemalja, Srbije i Severne Makedonije, postignu ovakav vid saradnje, koja će se u buduće ogledati i u zajedničkim izveštavanjima i razmeni informacije.

Buy Me A Coffee

Popularno

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako...

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u...