10 C
Vranje
nedelja, 25 septembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoDogovorena saradnja portala VOM i KumanovoNews

Dogovorena saradnja portala VOM i KumanovoNews

Urednici portala Vranjski online magazin i KumanovoNews, dogovorili su danas saradnju kako bi čitaoci iz ova dva grada na Jugu Srbije i u Severnoj Makedoniji bili što bolje informisani.

Dogovor o saradnji je postignut na obostrano zadovoljstvo i prvenstveno u interesu čitalaca, ali i poslovnih partnera koji žele da svoje biznise predstave u susednim zemljama.

Nama je zadovoljstvo, što smo na neki način postali partneri sa eminentnim portalom kakav je Kumanovo news. Ovo je početak saradnje, koju smo zajedno osmislili ali pozivamo čitaoce oba portala da na našim stranicama na društvenim mrežama, pišu i predlažu koje su to teme koje bi voleli da obrađujemo – kaže Ivan Mladenović glavni i odgovorni urednik VOM -a.

Sličnog je stava i Suzana Nikolić, glavna i odgovorna urednica portala KumanovoNews koji radi već 11 godina.

Izvesno je da postoji interesovanje čitalaca, koji su prijateljskim i rodbinskim vezama povezani i često se posećuju. Mi smo izveštavali i na srpskom jeziku i svakako postoje teme koje su uslovno rečeno „zajedničke“ i kojima ćemo se u buduće baviti – kaže Suzana Nikolić.

Ovo je prvi put da dva portala iz susednih zemalja, Srbije i Severne Makedonije, postignu ovakav vid saradnje, koja će se u buduće ogledati i u zajedničkim izveštavanjima i razmeni informacije.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...

Mladić iz Vranja uboden nožem u lokalnom kafiću

U sredu Dan žalosti u Vladičinom Hanu